klik..!!..klik..!!..

Wednesday, July 28, 2010

***ouwh Students ku...***


SPM x lama lagi...
silibus pun dah abeh...
sekarang ni aku hanya bagi latih tubi je kat students aku...
harap sgt yg diorang ni dpt A+ dlm Math...
hari ni aku ada kelas dgn 5 Elektrik 5 (5E5)...
walaupun kelas ni hujung tp students nye bkn yg terhujung bagi aku...
bdk2 nya mmg dgr cakap...kalau ade nakal pun sorang 2 jew...
tapi dlm nakal2 tu kerja yg cikgu bagi x pernah x buat...

harini aku malas nak ngajar lebih2...
2 hari yg lepas aku dah bgtau kat students kelas ni yg aku nak buat pre-test...
persediaan sebelum Ujian Ogos...
hahahhahahha...bukannya ape....aku ni mmg malas nak ngajar dah...
so, dats why la aku bagi soalan2 suh diorng jawab...
heeee~...
bagus nye diorang ni...siap wat reminder kat whitebord yg hari ni ada ujian...
heee~...terharu aku..aku ingatkan nak bagi ala2 latihan jew...
tekun nya diorang ni menjawab...mcm jawab soalan exam pulak....padahal latihan jew....

dia ni mmg sgt rajin...nmpak muka mcm sombong...tapi sebenarnya tak...
sgt hormat pada cikgu...selalu bertanya kalau ada soalan yg dia x tau nak jwb...
hah!...yang ni mmg harapan aku dapat SPM cemerlang...
kalau exam ke...ujian ke...selalu dpt full marks....100% tuuh...
kdg2 kalau aku x berapa nak sihat dia lah take over...ajar kwn2 dia...

kelas ni mmg ramai yg aku target boleh dapat A+ dlm Math...
walaupun diorang kelas yg hujung tapi diorng punya rajin mmg terpuji laaa....
x pernah mengeluh kalau bagi latihan....bagus... bagus...
semoga berjaya dalam SPM nnt...
...~salam~...

2 comments:

  1. semoga semua lulus dgn cemerlang.. aminnn

    ReplyDelete
  2. cik Shiqa: amiinn...tu yg saya doakan selalu...

    ReplyDelete