klik..!!..klik..!!..

Friday, July 30, 2010

***entry tuk Sir Sayed...***


..:::Salam::..
entry kali ni bukan aku saje2 nak menunjuk...
gmbar2 kete kat bwh ni ade sumone mnta post kat blog ni...
sebab::
kebetulan kereta kita sama...
warna yg sama...spec yg sama...
kita tgk ape yg x sama yek....





Sir, FYI...kereta ni standard...x tukar pape pun...cuma tukar rim jew...
sekarang tayar ni dah tukar yg tebal sket...
jalan kat Malaysia ni byk berlubang..
x sesuai guna rim mcm ni ngan tayar yg nipis...
rim senang bengkok...tayar pun cepat pecah...huhu...

~peace~
..::Salam::..

12 comments:

  1. wow, keta cikgu ke ni..cantik sgt..hitam itu menawan..hehe

    ReplyDelete
  2. cantik kereta... klu bawak ronda2 ni mesti best :)

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah.
    Cikgu ke?

    mengancam gak kete ni. huhu.
    lagi2 untuk sorg prmpn

    ReplyDelete
  4. wah...keren nya kereta aka...
    jadi mau nih!!! naik kereta nya...
    hehehe...

    ReplyDelete
  5. 911: jom gi jln2...heeee~
    affan: tenkiu...
    trisye: kalau mau naik kereta ni kamu kena dtg sini dulu...aku bawa kamu jalan kat sini..mau ngak??..

    ReplyDelete
  6. amboi2 kete cikgu siti nii...meletup gitu....
    aku kete kecik jer...huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. kuntumz: hah!!..mana ade meletop...kete biasa jew...

    ReplyDelete
  8. salam Ms Cendoi... huhuhu... sorry br hari ni sempat bkk blog ni, sy cuti blk kg.. anyway, thanks a lot coz' siap buat entry utk sy.. eermm, cantik kete awak.. simple & menarik.. tak byk beza ngan kete sy, cuma beza...

    1- sport rim pattern OZ Racing Ultraleggera.. pattern je la.. tak ori pun.. huhuhu..
    2- door visor
    3- kat windscreen sy lekat sticker TRD Racing Development...

    eermm.. bab rim bengkok tu dah jd perkara wajib.. sy br minggu lepas tayar depan koyak sisi coz rim terbenam dlm lubang, dgn rim sekali bercalar.. adusss...

    ReplyDelete
  9. hai sir...adusshh!!...sakit nya hati bila tgk rim bercalar...ye laa...rim pun jadi x elok klu selalu bakar tpt yg bengkok tu...hurrmm..tp ape nak buat kan...nak bergaya punya pasal...dah elok2 rim standard gatal pi tukar...ngeeep~...
    ouwh!!..BTW, balik kg lama sgt watpe??...mesti kenduri durian yek...heeee~...

    ReplyDelete
  10. hi CT, ni ada panduan kalau nak cari rim baru.. mana tau boleh mintak tukar waktu anniversary nnt ke??!! huhuhu..

    http://kereta.info/sport-rim-malaysia-review-cheapest-sport-rim-shop-kedai-rim-tayar-klang-sunway-rawang/

    sy amik cuti coz ex-student sek men teknik ipoh buat reunion kat Lost World of Tambun.. then balik jumpa mak sekali aaa.. durian?? mana ada dah, semua dusun durian dah convert jadi ladang kelapa sawit/ getah.. mak kata nak makan durian byk jual tepi jalan.. huhuhu..

    p/s : orang kampung awak pesan kat sy suruh awak balik.. dah lama sgt tak nmp batang hidung.. kui..kui..kui..

    ReplyDelete
  11. waa.. kereta yang KACAK!! ;D

    ReplyDelete