klik..!!..klik..!!..

Sunday, August 22, 2010

***makan time***



..::Salam::..
sejak 2 hari ni aku busy sgt..sampai x sempat nak jenguk aku punya belog...
heee~..bukan busy ape pun...busy ngan member2...setelah lama x hangout bersama...
asik berbuka puasa di rumah je...so, weekend semlm adalah sessi melepaskan geram...
Sabtu smlm berbuka puasa di Food Court Pavilion...hurrm...selama ni asik mkn ala2 kampung..
so hari tu mmg betol2 lepaskan geram...mkn western food lagi...hah!!..amik kou...
ntah bape kalori la aku amik...dah la sepnjang bulan Ramadhan ni aku stop pergi gym...
harap2 aku sihat laaa.....korang nak tau ape yg aku mkn??...hah!!...tengok sendirik kat bwh ni...
banyak tak???...betol2 lepas geramkan??....



banyak kan??....
hari ahad pulak berbuka di EKEA...kononnya nak beli barang sikit kat situ...
sampai je EKEA terus gi food court chop tempat...
bayangkan lah time tu baru jam 6 ptg...giler x sabar...heee~....
makanan kegemaran yg selalu di order kalau makan kat sini...
yyeeaayy...!!..meetball...nyum...nyumm...sedap nyer...


buuurrppp!!!...kenyang sampai ke hari ni...
hurrm..mulai hari ni kembali bersederhana berbuka puasa...
masak sendiri...terjamin kebersihan...ngeeppp...

Sekian....
..::Wassalam::..


6 comments:

  1. salam...

    wah, sedapnya... Bila cikgu nak belanja sy mkn semua tu..huhu...

    Cikgu,ambik award kat blog sy k...
    Tahniah cikgu...

    ReplyDelete
  2. erkkkkk tetiba lapo....nyum2 gambo tu!!

    ReplyDelete
  3. nak gak..bg alamat leh x??
    sdappp nyee

    ReplyDelete