klik..!!..klik..!!..

Saturday, February 11, 2012

***Alhamdulillah... syukur padaMu Ya Allah..***

..::Salam::..

result exam master aku dah keluar...
Alhamdulillah..Lulus....
boleh sambung pengajian untuk next sem..
azab sungguh aku rasa nak habiskan pengajian ni..
manakan dgn kerja di sekolah lg..assgmnt yg melambak2..
teringat aku bila kene buat review 30 artikel jurnal..
mak aaihh..x bertegur dgn housemate di buatnya..
dia guna pc ngadap utara aku guna laptop ngadap selatan...
satu hari x mkn x berckp..duk pulun siapkan assgmnt...huh..!!..
artikel plak dr mcm2 jurnal..jurnal of sports physiology...jurnal of sports medic..etc..
kalau dlm bahasa ibunda senang sket...huhu...

tapi..dengan berkat kesabaran, mengaji dan doa yg tak putus2kepada Allah...
Alhamdulillah aku dpt PNGK 3.81...
mr housemate pulak...berkat mengaji tiap2 malam dan berdoa..
dia dpt PNGK 3.74...
so..pada adik2 yg nak berjaya dalam exam...
jgn lupa mengaji, solat dan berdoa kpd Allah minta dibukakan pintu hati utk mudah menerima pelajaran..

sekian...
..::Wassalam::..

4 comments:

  1. wah,akak tengah sambung master lah ni?
    congrates result hebad :D

    ReplyDelete
  2. tahniah...keputusan yang amat memberangsankan...teruskan usaha...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. congrats!!! bestnye result...mantop!!!

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete